doornspijk

DOORNSPIJK - De oldtimer trekker- en brommerrit wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd door de Oranjevereniging Doornspijk. De afgelopen jaren is de rit succesvol verlopen. De organisatie heeft opnieuw een mooie rit uitgestippeld rondom Doornspijk. De start is op dezelfde locatie als vorig jaar, hoek Zuiderzeestraatweg/Kerkdijk. ‘s Morgens kunt u koffie/frisdrank of soep krijgen, bij de tussenstop wordt voor koffie /frisdrank en een broodje gezorgd en als afsluiting kunt u een hapje en drankje nuttigen.

Helaas kon de rit op 1 juli niet doorgaan vanwege het slechte weer. U bent daarom alsnog van harte uitgenodigd op 30 september.


Iedereen die zich al ingeschreven heeft, hoeft dit niet nogmaals te doen. U staat op de lijst en wij rekenen op uw komst. Komt u niet, wilt u zich dan even afmelden. De kosten zijn bij voorinschrijving € 12,00 p.p. en € 6,00 voor de bijrijder. De betaling kunt u doen op rekening nummer NL46RABO0314712623 van Oranjevereniging “Moed en Vertrouwen” onder vermelding van oldtimerrit. U ontvangt dan op het terrein 5 consumptiebonnen.
Bij aanvang van de oldtimerrit betalen, kan ook. De kosten zijn dan echter € 2,00 per persoon hoger.

Ook oldtimer bromfietsers zijn welkom, voor de eigenaren is een mooie rit uitgestippeld. De kosten hiervan zijn € 5,00 p.p. U ontvangt dan op het terrein 2 consumptiebonnen.  Dit jaar zal er wederom een jury aanwezig zijn voor de mooiste tractor of bromfiets De winnaar wordt extra in het zonnetje gezet.

Opgave kan uiterlijk tot zaterdag 16 september via:
• Bij voorkeur: het aanmeldingsformulier op www.oranjevereningdoornspijk.nl
• Bertjan van de Riet 06 – 25 09 71 40 na 18.00 uur
• Gerwin Doorneweerd 06 – 25 21 25 43 na 18.00 uur
Graag opgeven, anders is er geen garantie op een presentje ter herinnering aan deze dag.

Let op nieuw tijdstip vertrek: U wordt vanaf 09.30 uur verwacht en om 11.00 uur wil men graag vertrekken. Tractoren met dubbel lucht zijn niet toegestaan.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment