hospice

ELBURG - Op maandag 2 oktober a.s. is er in ‘t Huiken een interessante avond met als thema: ‘Zorgen voor elkaar en familierelaties’. Iedereen wordt geboren in een familie. En binnen die familie, binnen ons gezin van herkomst, leren we veel over het leven. Familie of het ontbreken ervan heeft invloed op ons gedrag en keuzes die wij in het leven maken. Zorg en ziekte vraagt om keuzes, om verantwoordelijkheid nemen. Zorg en ziekte roept ook voor de omringende familieleden vaak vragen op: wat is haalbaar voor onze familie, welke verwachtingen hebben we van elkaar? Spreken we onze wensen uit en geven we ook onze grenzen aan? Als jij niet zorgt, wie doet het dan wel? Zorg voor elkaar kan binnen families als kostbaar worden ervaren, maar kan ook oude pijn oproepen in de familiekring. Wat hebben gezinnen en families nodig om met elkaar tot een eerlijke verdeling te komen?

 De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. De avond wordt door het Hospice in Nunspeet, Stichting Wiel en Zorgverlening Het Baken georganiseerd. Spreker van de avond is mevrouw Dicky de Bruin-Palland ( vertrouwens persoon en contextueel therapeut)

Iedereen is van harte welkom! Aanmelden kan bij het Hospice per mail of per telefoon: info@hospicenunspeet.nl / tel.nr. 0341 250962.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment