1275 6f91b1044ae38dd65c5768349d299d38

't HARDE -  De kleurrijke tuinen van A.Vogel vormen woensdag 18 oktober 2017 van 10:00 – 16:00 uur een sfeervol herfstdecor. Het succesvolle tuinenseizoen wordt dan afgesloten met een herfstfestijn op Landgoed Zwaluwenburg in t’ Harde. Het festijn is een initiatief van Zorgboerderij Westbroek, Geldersch Landschap & Kasteelen en A.Vogel. Iedereen is welkom, de toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Herfstfestijn met gratis toegang
Het tuinenseizoen wordt afgesloten met een gratis herfstfestijn waar er van alles is te beleven voor jong en oud. Medewerkers van Zorgboerderij Westbroek nemen je mee de weilanden in voor een potje Boerengolf. Ook is er een inspirerende rondleiding door de tuinman die van alles vertelt over de vele planten en kruiden in de A.Vogel Tuinen. En voor de liefhebbers is het mogelijk om onder begeleiding een eigen boeket te plukken. Er zijn workshops en andere activiteiten, zoals een jachthondenshow en een imker die laat zien hoe belangrijk bijen zijn voor de A.Vogel Tuinen. Daarnaast is er een A.Vogel proeverij waar je de verschillende Herbamare varianten kunt proberen en een Echinacea Hotdrink kunt proeven.

Waarom een herfstfestijn?
Het tuinenseizoen is gestart in mei en loopt tot eind oktober. Aan het einde van het seizoen wordt de balans opgemaakt wat er heeft geroeid en gebloeid het afgelopen jaar. De uitkomst is dit zeker reden voor een feest. Hoofd van de A.Vogel Tuinen, Wilfred Schenk:

“Net als bij wijn heb je bij planten en kruiden goede en slechte jaren. En dit jaar is de kwaliteit bijzonder goed voor de verwerking in onze producten”.  

Maar liefst 1,5 miljoen planten hebben gegroeid op de 12 hectare van Landgoed Zwaluwenburg. Al deze kruiden zijn 100% ecologisch gekweekt en worden gebruikt voor de verwerking in de natuurlijke gezondheidsproducten van A. Vogel. Daarom is het belangrijk dat de kwaliteit van de kruiden goed is. 70 % van de kruiden die gebruikt worden voor de productie van deze producten, zijn gekweekt in de A.Vogel Tuinen.

Herfstfestijn
Woensdag 18 oktober (woensdag in de herfstvakantie)
van 10:00 – 16:00
Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig
Landgoed Zwaluwenburg

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment