bieb

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Noord-Veluwe

ELBURG - Op vrijdag 20 oktober wordt het kwaliteitenspel gespeeld bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Elburg. Het kwaliteiten spel helpt om inzicht te krijgen in de vraag wie je bent, door je sterke en minder sterke kanten te ontdekken. Met behulp van kaarten met daarop persoonlijke eigenschappen kun je jezelf meer bewust worden van je eigen kwaliteiten. Ben je behulpzaam, een doorzetter, handig of humoristisch? Hoe zie je jezelf en hoe ziet een ander jou? Wellicht ziet een ander kwaliteiten bij jou waar je je niet van bewust bent.

Na het kwaliteitenspel kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij het Wijk Ontmoetings Centrum (WOC) in ’t Huiken en begint om 9.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Het WOC is te vinden aan de Lange Wijden 33, 8081VS Elburg.

Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment