kikhuys

ELBURG -  Dinsdag 17 oktober is er een verwendag in het KikHuys. ’s Morgens zijn er deskundigen die mensen met kanker eens lekker verwennen. Na de diagnose kanker gebeurt er veel in je leven. '' Wij zijn er om je weer mens te laten voelen ipv. patiënt.' Ook is er informatie over behandelingen die je klachten zullen verminderen en bovenal wat je hier zelf aan kunt doen. Problemen met de huid kunnen een gevolg zijn van de ziekte,  maar kunnen er natuurlijk ook los van staan. In het KikHuys krijgt u een passend advies.

Daarnaast is er informatie over verschillende borstprotheses en bh’s. Iedereen gaat met een leuke goody bag naar huis.

’s Middags zijn er deskundigen die alles kunnen vertellen over massages, zoals nek, rug en voetmassage en om oedeem te behandelen. Lekker ontspannen en een massage ondergaan dat kan in het KikHuys.

De ochtend is van 10.00 tot 12.00 uur, de middag van 14.00 tot 16.00 uur. Er wordt een bijdrage gevraagd van 5,00 euro voor het KikHuys. Graag aan melden voor maandag 16 oktober bij info@kikhuys.nl

Het KikHuys is een inloophuis voor mensen die met kanker leven. Het KikHuys geeft aan: ' Denk nou niet daar ga ik niet naar toe, ik wil niet altijd over mijn ziekte praten. Dat hoeft niet, bij ons kom je voor ontspanning en informatie en ontmoetingen met lotgenoten. Onze ervaring is dat het er vaak heel vrolijk aan toe gaat. We zijn open op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. U vindt het KikHuys aan de Vischpoortstraat 26 in Elburg'. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment