excelsior oostendorp

OOSTENDORP - Ook dit jaar verkoopt Excelsior Oostendorp weer huis-aan-huis de lekkerste oliebollen van de Veluwe. De bekende oliebollen van Henk & Henk worden 17 november in de loop van de middag bij u aan de deur verkocht. De verkoop gaat door tot 20.00 uur 's avonds. Voor verenigingen wordt het steeds lastiger om het hoofd boven water te houden. Acties als deze zijn voor verenigingen een must om de kosten te kunnen drukken. Dat is soms best lastig geven bestuursleden van de vereniging aan. 'Het wordt soms wel eens vergeten hoe duur bijvoorbeeld een muziekstuk is of wat de kosten zijn voor muziekopleidingen.'  Met ruim 50 leden en betrokkenen worden de oliebollen al vroeg in de ochtend gebakken. De vereniging staat samen met Henk & Henk al jaren voor kwaliteit. Dit jaar zal dat weer zo zijn!

Mocht u interesse hebben in oliebollen? Blijf dan gewoon in huis en open de deur wanneer er een lid van de vereniging u oliebollen aanbiedt. Daarnaast worden de oliebollen ook verkocht in de Gamma (bouwmarkt te Oostendorp) 

Mocht u een grote bestelling willen doen of niet in de regio Elburg wonen? Mail dan naar actiegroep@excelsioroostendorp.nl en Excelsior reserveert voor u oliebollen. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment