Persbericht Programma Kerst in de Vesting zo goed als rond C Richard BreetveldELBURG - Nog een kleine maand tot Kerst in de Vesting weer van start gaat. Het programma van het kerstevenement is inmiddels zo goed als rond, de organisatie is bezig de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Dit programma zal onder andere te vinden zijn op 22 november in de programmakrant die als middenkatern in het Veluweland zit. Daarnaast zal in de komende weken ook het programma via de website en Facebookpagina’s te zien zijn.

Namen als Kop van ’t Ende, Dickenskoor Epe, Fons van Loon en Broederband Kampen zijn een kleine greep wat betreft het programma op muzikaal- en dansgebied. Dit wordt deze editie aangevuld met nieuwe namen zoals Vocal Group Flevox en Gospelkoor Re:Vision. Ook oude ambachten zoals glasblazen, de hoefsmederij en netten boeten zijn aanwezig om te laten zien hoe men in vroegere tijden werkte.

Vanuit de buurt worden zoals vanouds ook vele activiteiten opgetrokken. Denk hierbij aan een authentiek café, ouderwetse woonkamers die worden opengesteld en samenkomen op de stoep.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.kerstindevesting.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment