beursmili't HARDE - Op de militaria verzamelbeurs in 't Harde is een groot assortiment aan militaria te vinden vanaf 1900 met veel materiaal uit de tweede wereldoorlog, Nederlands Indië maar ook hedendaagse emblemen, medailles, uniformen, badges en uitrustingsstukken. Ook zijn er boeken en andere militaire documentatie te vinden. Een unieke gelegenheid om uw verzameling aan te vullen of om kennis te nemen van diverse militaire zaken. De eerstvolgende beurs is op zaterdag 9 december in Multi Functioneel Centrum "Aperloo" aan de Stadsweg 27 in 't Harde. Tijd: 09.00-12.00 uur.

Door het geringe aanbod van militaria beurzen in het Oosten en Noorden van het land is besloten om jaarlijks een paar grote militaria beurzen te organiseren in 't Harde. Het is een particulier initiatief om deze beurs aan te bieden. Op locatie is een bar aanwezig voor koffie / thee en een kleine warme hap.

Er is nog ruimte voor standhouders beschikbaar en aanmelden voor een tafel kan nog tot 7 december. Verlofplichtige wapens en/of scherpe munitie niet toegestaan.

Info: Gerrit Bosch
Email: info@militariabeurs.info

Tafelreservering vooraf noodzakelijk. Tafels vanaf 08.00 uur beschikbaar

Entree 3 euro per persoon, kinderen t/m 12 jaar onder geleide gratis

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment