SLVH

ELBURG - Wil jij je inzetten om iets te doen tegen kanker? Kom dan in actie op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018 tijdens de Elburger SamenLoop voor Hoop. Je kunt je inzetten door in teamverband deel te nemen en/of als sponsor. Daarnaast is er voor en tijdens de KWF inzamelingsactie een aantal enthousiaste vrijwilligers nodig. Tijdens Kerst in de Vesting, op vrijdag 8 en zaterdag 9 december, kun je voor meer informatie terecht in het voormalige pand van Silly kidsmode aan de Beekstraat 53 in Elburg. De organisatie is daar tijdelijk gehuisvest om belangstellenden uitgebreid te informeren over alle mogelijkheden van deelname en sponsoring.   

In het informatiepunt kun je tegen een kleine vergoeding koffie en thee gebruiken en kerstkaarten kopen, alles voor het goede doel. Ook kun je voor 5 euro een kaarsenzak kopen voor de traditionele kaarsenceremonie, waarop je een persoonlijke boodschap kunt schrijven. De verkochte kaarsenzakken verlichten tijdens de loop - als het donker wordt - het parcours.

Mensen die kanker hebben (gehad) - de eregasten - worden uitgenodigd om de openingsronde te lopen. Op die manier laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn. Het parcours is rolstoelvriendelijk.

Meedoen? Met 10 tot 15 mensen heb je al een team en kun jij je als teamcaptain inschrijven voor de 24-uursestafette. Wil jij je als lokale ondernemer verbinden aan de inzamelingsactie? Jouw bijdrage is van harte welkom, in welke vorm dan ook. Niet meelopen, maar wel meehelpen tijdens het evenement. De organisatie staat te springen om enthousiaste vrijwilligers. Aanmelden kan na Kerst in de Vesting via www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/gelderland/elburg/aanmelden

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment