KIV

ELBURG - Nog een paar dagen en Kerst in de Vesting in Elburg met als thema “Elburg anno 1900” gaat van start. De vestingstad Elburg wordt beschouwd als het best bewaarde geheim van Midden-Nederland aan de rand van de Veluwe, voorheen gelegen aan de Zuiderzee. De stad is gehuld in de sfeer van 1900 met orkesten, koren, ensembles, oude ambachten en fantastisch versierde straatjes en steegjes. De laatste nieuwtjes op een rij. Maar liefst 12 VVV-gidsen staan klaar om vrijdag en zaterdag elk half uur een bijzondere rondleiding door de stad te verzorgen. Weg van de gebaande paden; kris kras door stegen en smalle straatjes waar geen auto kan komen. Van te voren aanmelden via www.kerstindevesting.nl/op-pad-vvv-gids of op de dagen zelf in het Museumcafé van Museum Elburg (te bereiken via de Kloostertuin).

Ruim 40 kinderen zijn toegerust met speelse acts en slimme trucks om op creatieve wijze geld af te troggelen van de bezoekers. Niet zomaar je hand ophouden maar met kleine goochelacts en andere performances.
Bijzondere optredens op een nieuwe locatie: De Stadsbrouwerij. Met op vrijdag Koor de Ladies en op zaterdag het Shanty- en Folksongkoor De Skulpers.

Naast deze nieuwtjes staat Kerst in de Vesting gegarandeerd voor twee dagen boordevol activiteiten. Meer informatie is te vinden op www.kerstindevesting.nl 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment