DSCF7207

ELBURG - Wilt u alles te weten komen over de geschiedenis en monumenten van Elburg? Dan is een stadswandeling door Elburg iets voor u. Iedere zaterdag staan er om 13.30 uur bij Museum Elburg/VVV agentschap aan Jufferenstraat 8 deskundige gidsen klaar om met u een stadswandeling te maken. Deze gidsen doen dit op vrijwillige basis, met veel plezier en vaak ook al jarenlang. Soms zelfs tientallen jaren. Goede voorbeelden zijn Jan Hendrik Hakkers, Sjouke van de Graaf (25 jaar gids) en Gerrit Timmer (15 jaar gids). Zij werden door coordinator Ben de Jong onlangs in het zonnetje gezet tijdens een bijeenkomst in 't Olde Regthuys. Alle drie kregen ze een bloemenbon overhandigd en wacht ze een lekker etentje met alle andere gidsen. Voor Sjouke van de Graaf en Gerrit Timmer betekent dit gelijk een afscheid.

Foto's Jan van de Pol

 

Wilt u een stadswandeling meemaken, dan moet zich hiervoor altijd aanmelden. Dit kan tot 13.00 uur op de dag van de wandeling. De wandeling gaat alleen door bij voldoende deelname!

Wilt u met een groep een stadswandeling maken dan is dit op elk gewenst tijdstip mogelijk. Voor informatie en reserveren kunt u contact opnemen met VVV/Museum Elburg, T 0525-681341; E info@museumelburg.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment