Soc M campagne algemeen

ELBURG – Jongerenontmoetingsplek @Robert’s is één van de genomineerde deelnemers die kans maakt op het Appeltje van Oranje. Om door te gaan naar de volgende ronde heeft @Robert’s stemmen nodig. Deze stemmen en de pitch die Jennifer en Robert Pruis (coördinatoren van @Robert’s) moeten houden, bepaald of ze bij de laatste tien zitten en kans maken op €15.000,- en een bronzen beeldje gemaakt door Prinses Beatrix.

Het Appeltje van Oranje is onderdeel van het Oranje Fonds. Het is een prestigieuze prijs die het Oranje Fonds ieder jaar uitreikt. Dit jaar is het thema: Jong en sociaal ondernemend.

Iets wat helemaal bij @Robert’s past volgens Jennifer Pruis “Er zitten tussen de genomineerde deelnemers goede kanshebbers. @Robert’s is daar één van. Het thema past helemaal bij ons. Juist omdat we een brug willen zijn tussen tieners en bedrijven en een kweekvijver willen zijn voor vrijwilligers” aldus Jennifer. Op 25 januari moeten Robert en Jennifer hun pitch houden. Van 8 januari tot en met 17 januari kunt u in actie komen door uw stem uit te brengen op @Robert’s via stem.oranjefonds.nl of via www.atroberts.nl .

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment