IMG 8260

ELBURG (advertentie) -  Het jaar is feestelijk begonnen voor Van Deutekom administratie en advies, die dit jaar haar 50 jarig jubileum viert d. “Doordat we al 50 jaar zijn gevestigd in Elburg, kennen we de regio als geen ander. We beschikken over de juiste contacten en zijn op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de omgeving, wat goed van pas komt in onze advieswerkzaamheden.”

Dat vertelt Hans van Deutekom, die samen met Theo Verholt eigenaar is van het bedrijf. Henk van Deutekom, ooit begonnen aan de Gagelstraat aan de keukentafel samen met zijn vrouw, heeft de fundamenten van het bedrijf tot stand doen komen. Toen het bedrijf uit zijn jasje begon te groeien, werd er verhuisd naar een pand aan de Ellestraat in de binnenstad van Elburg. Ook daar ging de groei gestaag door en werden er nog enkele naastgelegen panden bij het kantoor betrokken.

Sinds 1996 is het bedrijf gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg Oost 90 in Elburg. “Een mooie centrale ligging voor onze klanten, voor wie het nog heel vanzelfsprekend is om zonder afspraak terecht te kunnen bij vragen over hun administratie of anderszins” aldus Theo Verholt.

Momenteel werken er ruim 20 medewerkers bij Van Deutekom, actief in diverse sectoren en branches binnen het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Voor wat betreft de agrarische tak binnen het kantoor zijn ze uniek te noemen in de regio. Gespecialiseerde medewerkers bieden niet alleen ondersteuning op het gebied van administratie- en fiscaal advies, maar ook op het gebied van mest, pacht en productierechten.

Ook de particuliere klant is goed vertegenwoordigd in het klantenbestand van Van Deutekom. Het advies strekt hierbij verder dan de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Vermogensplanning en het afhandelen van de aangiftes schenk- en erfbelasting, zijn een greep uit het dienstenpakket voor de particuliere klanten.

Uiteraard zal dit 50-jarig bestaan niet onopgemerkt voorbijgaan dit jaar. In het voorjaar zal er nog een feestelijke receptie worden georganiseerd op kantoor voor klanten en genodigden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment