Het steunpunt Mantelzorg van Stichting WIEL organiseert regelmatig leuke activiteiten voor mantelzorgers. Dit is bedoeld om eens even het gevoel te hebben 'uit' te zijn, de afleiding als een weldaad te ervaren: een moment voor jezelf. In dit kader organiseert het steunpunt Mantelzorg op dinsdag 13 mei de workshop 'handbadje en crème maken'.

Wilt u ook wel eens weten wat u op uw huid smeert? Wilt u eens een fijn biologisch product met natuurlijke ingrediënten en materialen maken? Geeft u zich dan op en kom naar de workshop van "Het Oliekruikje" aan Enkweg 16 te Elburg. De zelfgemaakte handcrème mag u na afloop mee nemen naar huis.

Ineke van der Meer is onze gastvrouw. Zij verwelkomt om 10.00 uur de gasten. De kosten zijn (gereduceerd tarief!) €13,50 per persoon, inclusief koffie/ thee met iets lekkers erbij. Aanmelden gaat via Stichting WIEL telefonisch: 0525 681212 of via e-mail: info@wiel.nl onder vermelding van Workshop 'handbadje en crème maken'. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 15 personen in deze workshop meedoen. Vol is vol!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment