13327

't HARDE - Zaterdag 24 februari organiseert de afdeling Noord Oost Veluwe van de VERON (Vereniging voor Experimenteel Radio-onderzoek Nederland) voor de 22e keer haar Elektronica Vlooienmarkt. Deze wordt gehouden in de meer dan 1000 vierkante meter grote sporthal van MFC Aperloo in 't Harde waar ruim 220 meter aan kramen opgesteld zal staan.

Op deze Elektronica Vlooienmarkt worden nieuwe of gebruikte spullen aangeboden door standhouders uit Nederland, Duitsland en België. Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben.

Op deze jaarlijkse elektronica vlooienmarkt is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben. Voor de radio hobbyisten zijn er allerlei spullen te koop variërend van antennes, kabels, meetapparatuur en voedingen tot allerlei soorten transceivers, porto's. En natuurlijk wordt de zelf bouwende elektronica hobbyist niet vergeten door het grote aanbod van losse onderdelen en (sloop)apparaten. Zo zijn er voor de computerliefhebbers computers, laptops, componenten en accessoires verkrijgbaar maar ook DVD's en dergelijke voor zeer gunstige prijzen. Ook zullen er allerlei soorten led verlichting, led strips, zaklantaarns, telefoonladers, opbergsystemen, opbergkratten, gereedschap en vele andere zaken te koop aangeboden worden.

Daarnaast zal er extra aandacht zijn voor microcomputers zoals de Raspberry Pi en microcontrollers zoals de Arduino, met bijbehorende opsteekprints, LED’s, schakelingen, etc.

De markt begint om 09.00 uur. De markt duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt 3 Euro. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Kijk voor meer informatie op www.pi4nov.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment