de haere foto geldersch landschap kasteelen

‘t HARDE - Kom wandelen door de Nederlandse ‘woestijn’. De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen organiseert op zaterdag 31 maart een excursie door De Haere. Dit is een uitgestrekt stuifzandgebied op de Veluwe, ten zuidwesten van ’t Harde. Rond het actieve stuifzand liggen dennenbossen en heidevelden met jeneverbes. Tijdens de excursie vertelt de boswachter over de historie en het beheer. Ook is er aandacht voor de zeldzame planten en mossen. De tocht voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan de verwachte (weers)omstandigheden aan.

 Start: 14.00 uur op de parkeerplaats aan het einde van de Badweg, 8085 RL Doornspijk. Duur: ca. 2 uur. Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen. Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen, Ronald van Veen, tel. 06 - 13 464 513 of Barend Buysing Damsté, tel. (0341) 561 316.

Routebeschrijving:
Vanaf de A28 afslag 16 ‘t-Harde. De Eperweg volgen naar ‘t-Harde. In het dorp afslaan voor het Shellstation linksaf de Wolkamerweg in. De weg in zuidwestelijke richting blijven volgen wanneer deze overgaat in de Bovenweg. De Bovenweg volgen tot men aan linkerzijde de Badweg ziet. Linksaf de Badweg (onverhard) in en deze volgen tot de parkeerplaats.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment