Groepsfoto

DOORNSPIJK - Zaterdagavond 24 maart is het weer zo ver, CMV Juliana geeft haar jaarlijkse Voorjaarsconcert! Het concert wordt gegeven in dorpshuis ‘de Deel’, aanvang: 19:30. Het concert wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsoren ‘Opel dealer Broekhuis, AVS Machineverhuur’ uit Doornspijk en diverse andere sponsoren. Tijdens de avond zullen alle onderdelen van Juliana zich presenteren. De toegang is gratis. De fanfare zal een afwisselend programma ten gehore brengen. Het orkest komt sinds een aantal jaar uit in de derde divisie. Sinds 2014 is Siemen Hoekstra dirigent van het orkest. De dirigent wil met Juliana een stevige plaats innemen in de derde divisie. Onder zijn leiding zal het orkest een gevarieerd programma ten gehore brengen aan de hand van het thema ‘Sagen en Legendes’. Stukken als ‘Moment for Morricone’, ‘Robin Hood’ en de mars ‘ Abschied der Slawin’ passeren de revue.

Naast de fanfare zal ook het slagwerkensemble en Jong Juliana o.l.v. Wibrand van Norel optreden. Een verboden liefde, de elementen van de natuur en een Afrikaanse reis zullen muzikaal uitgebeeld worden met de stukken Falling in Love, Elements en Mozambique.

Het slagwerkensemble en de fanfare spelen samen het stuk ‘The Giant Rocks’. Dit stuk is speciaal geschreven door Wibrand van Norel voor het Voorjaarsconcert. De muziek is gebaseerd op het verhaal van de Doornspijke kei, die bij het gedenkteken ligt.

Het belooft een mooie muziekavond te worden voor jong en oud. Doordat de fanfare, het slagwerkensemble en de jeugdorkesten te beluisteren zijn, wordt het een afwisselende avond! Een extra dimensie wordt toegevoegd doordat Freek van der Heide de muziek ondersteund met verhalen.

CMV Juliana hoopt u zaterdag 24 maart te begroeten in dorpshuis de Deel

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment