Oud ijzer actie

OOSTENDORP -  Dit jaar op 7 april verzamelt Excelsior Oostendorp weer oud ijzer en andere metalen. Zoals elk jaar staat er een grote afvalcontainer bij het VNK gebouw in Oostendorp. Het doel van deze actie is door middel van het inzamelen van metalen de clubkas positief te stimuleren. 'Afgelopen januari werden de slagwerkers van Oostendorp nog Nederlands Kampioen. Dit soort resultaten zijn niet haalbaar zonder acties als deze. De hulp van onze achterban is onmisbaar om dit soort resultaten te behalen, maar ook om ons te laten horen tijdens festiviteiten als Koningsdag en de Oostendorpdagen’. aldus Gerhard van der Maaten, voorzitter van Excelsior Oostendorp.

Wilt u dat Excelsior  bij u langskomt om oudijzer op te halen? Bel dan voor een afspraak met Wim van Norel 0525-661536 of mail naar actiegroep@excelsioroostendorp.

Men komt  dan geheel gratis bij u oudijzer en- of andere metalen, accu's, CV ketels enz. ophalen. U mag zelf natuurlijk ook het ijzer komen afleveren op 7 april vanaf 9.30 uur bij het VNK gebouw te Oostendorp. 'Alvast bedankt voor uw inbreng'

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment