vlooienmarkt

't HARDE - Ook dit jaar hoopt de Supportersvereniging "Groen-Wit"een spetterende vlooienmarkt te organiseren. Deze zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag 29 mei op en rond het Sportpark Schenk. Het is dit jaar al de 27e keer dat de markt wordt georganiseerd. Jong en oud weet de weg naar het sportpark altijd moeiteloos te vinden. En voor iedereen is er wel wat te vinden tussen alle handelswaar. Voor de kinderen zijn er diverse kermisattracties waar de kleinsten onder ons zich prima kunnen vermaken. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Zo zijn er verschillende kramen waar u een lekker tussendoortje kunt halen. Ook de schitterende kantine is de hele dag geopend, waar u even lekker kunt uitrusten onder het genot van een kopje koffie of een glaasje bier.

 Landelijke bekendheid.

Handelaren uit het hele land zullen op Hemelvaartsdag 2014 de weg naar het 't Harde weer weten te vinden. Ruim 400 handelaren zullen op deze dag weer proberen hun waar aan de man te brengen. Reeds in de vroege uurtjes zullen de eerste koopjesjagers al weer over de markt struinen naar iets van hun gading. Ook dit jaar zullen naar verwachting ruim 15000 bezoekers uit de wijde omgeving komen snuffelen tussen de handelswaar van de vele standhouders.

Parkeren.

Om al deze mensen tot dienst te zijn, zijn er diverse parkeergelegenheden in de nabijheid van de markt. De route naar deze parkeerplaatsen staat duidelijk aangegeven en ter plekke zijn er verkeersregelaars aanwezig die u naar de juiste plek wijzen. Hopelijk wordt hier veel gebruik van gemaakt. De kosten voor het parkeren bedragen dit jaar, door toenemende kosten en het wegvallen van een bijdrage door de gemeente, toch nog slechts 2 euro.

Vrijwilligers.

Het is voor de supportersvereniging onmogelijk om de markt te organiseren zonder de hulp van de vele vrijwilligers en men is blij dat de SV 't Harde zo'n grote vrijwilligersclub heeft. Van mensen die 's ochtends helpen bij het naar de plaats brengen van de handelaren, tot de mensen die achter de bar staan en de mensen die na afloop weer helpen bij het opruimen van alles. Zonder deze vrijwilligers was het onmogelijk om de markt elk jaar weer te organiseren.

Organisatie.

De organisatie van de markt is al weer in volle gang bezig en is sinds het begin in de handen van de heren van de Supportersvereniging "Groen-Wit". De eerste voorbereidingen beginnen al in december en verlopen soepel. De markt zit sinds eind februari al helemaal vol. Ook staan er al ruim 50 standhouders op de wachtlijst. Ook alle benodigde vergunningen zijn ook al binnen. Voor meer informatie kijk op www.svtharde.nl à supportersvereniging of stuur een mailtje naarsupportersvereniging@svtharde.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment