2017 Elburg 3

ELBURG - Het eerstvolgende concert in het Nationaal Orgelmuseum belooft een bijzondere te worden: organist Jurjan Lipke, een van de vaste bespelers in het museum, zal een concert geven samen met solisten van het Kamper kamerkoor Kavoca. Het concert vindt plaats op zaterdag 14 april om 16.00 uur.

Zoals elke tweede zaterdag van de maand, vindt ook in april weer een concert plaats op het Leeflang-Boonorgel. Jurjan Lipke, organist én bestuurslid van het Orgelmuseum, zal deze middag composities spelen van Georg Böhm, Hugo Distler, Johann Ludwig Krebs en Sietze de Vries. Als solisten van kamerkoor Kavoca zullen Lucie Tromp (alt) en Chris Postuma (tenor) optreden.

Het concert van 14 april duurt van 16.00 tot circa 17.00 uur. Vanaf 15.30 uur kunt u via de achterzijde van het museum naar binnen (Hondegatsteeg 7). Het concert is gratis toegankelijk. Wilt u het museum bezoeken, dan betaalt u de normale toegangsprijs van € 6,- p.p. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Op zaterdagmiddag sluit het museum om 17.00 uur.
Hoofdingang van het museum: Van Kinsbergenstraat 5, Elburg.
Het volledige concertprogramma voor 2018 is inmiddels op de website van het Orgelmuseum te vinden: www.nationaalorgelmuseum.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment