elle

ELBURG - Op vrijdag 27 april a.s. organiseert de Automobielclub de Ellerijders weer haar Oranjerit. Dit is een gezellige autopuzzelrit van ca. 33 km voor het hele gezin. Aande hand  van een duidelijk routeboek moeten eenvoudige opdrachten  worden uitgevoerd.Voor de jeugd (tot ongeveer 12 jaar) is er een kleurplatenwedstrijd, waaraan mooie prijzen zijn verbonden. Ook wordt er tijdens de rit een  gratis bingo gespeeld. Al met al een paar uurtjes pure gezelligheid voor jong en oud. Tijdens de rit ontvangen de deelnemers, zoals gewoonlijk, een versnapering, waarbij de kinderen natuurlijk niet vergeten worden. De Oranjerit is absoluut geenrace tegen de klok is.

De start is vanuit het MFC Kulturhus ’ t Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg. Va n 13.00 tot 14.30 uur kan men inschrijven. Uiterlijk om 17.15 uur dienen de deelnemers de controlekaart bij de finish in ’t Huiken in te leveren. Na de sluiting van de rit wordt het bingo verder afgespeeld en ontvangen de deelnemers de schriftelijke uitleg over deze rit.Tegen 18.00 uur wordt de uitslag van de Oranjerit bekendgemaakt met de daarbij behorende prijsuitreiking. Er zijn prijzen voor de 10 best geklasseerde equipes. Tussendoor vindt ook nog de prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd plaats.

Dit jaar kunnen  maximaal 100 auto’s meerijden.Het inschrijfgeld voor deze middag bedraagt EUR 10,=  per personenauto, ongeacht het aantal personen.

Meer informatie over deze rit kunt u lezen op www.ellerijders.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment