uitnodiging

't HARDE - Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 11 januari 2018 bleek dat er in 't Harde behoefte is aan een actieve ondernemersvereniging en daar wordt donderdag 19 april over verder gepraat. Er is nog veel te bespreken, want de vereniging is nog niet opgericht en wat initiatiefnemers Marion van de Beek (Vale Ouwe Slijterij en delicatessen), Jan-Willem Knol (Van der Linde makelaardij) en Vera Kleinrensink (Restaurant Amuse) betreft gebeurt dat door de gezamenlijke ondernemers. Zij nodigen daarom alle ondernemers van 't Harde uit voor deze bijeenkomst die om 19:30 uur begint in Restaurant Amuse. 

Zij zijn benieuwd of u eventueel lid zou willen worden, of u een financiële bijdrage zou willen leveren, maar ook of u bereid bent bestuurlijk mee te doen of wellicht beschikbaar bent voor andere taken.  

Misschien heeft u al een uitnodiging in de brievenbus ontvangen, maar ook als dat niet het geval is bent u van harte welkom. De enige voorwaarde is dat u ondernemer bent op 't Harde. Graag even aanmelden bij ovtharde@hotmail.com in verband met de voorbereidingen. Men ontvangt ook graag een mail als u deze avond niet aanwezig kunt zijn, maar wel op de hoogte wilt blijven.

Het doel is een actieve vereniging op te richten voor en door ondernemers met hart voor 't Harde

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment