DSC 0002jazz

ELBURG - Op zaterdag 9 juni vindt in de Kloostertuin van Museum Elburg het muzikale evenement Yes! in the Garden plaats. Dit jaarlijks terugkerende festival wordt georganiseerd door de Lionsclub Elburg Oldebroek. En zo als gebruikelijk is ook dit jaar de opbrengst weer voor een goed doel. Het programma duurt van 15.00 tot 20.00 uur.

Programma

Vanaf 15.00 uur is de poort van de gezellig ingerichte Kloostertuin open en zijn er lekkere hapjes en drankjes te koop.

Als eerste optreden kan worden genoten van de muzikale presentatie van het duo Henk en Mick uit Zwolle. Ze verzorgen een aantrekkelijk repertoire van jazzy muziek, een geweldige binnenkomer voor deze middag. De twee zijn echte sfeermakers en hun optreden zal vast en zeker de toon zetten voor de rest van het programma. .

Hierna is het podium voor jonge muzikanten van de Muziekschool De Spelerij uit Elburg. Onder leiding van Han Koek zullen zij het tweede deel van middag vullen met een breed scala aan goede en sfeervolle muziek.

Het programma wordt vervolgd en tevens afgesloten door onze traditionele huisband Wild Bienville Jasscrooners uit Wezep. Deze oude stijl New Orleans Jazzband heeft een zeer uitgebreid repertoire. Naast blues en ragtime horen we ook ‘old time poptunes’, marches en gospels die een wezenlijk onderdeel uitmaken van de ontstaansgeschiedenis van de jazz. Deze emotiemuziek komt voort uit een mix van folk music gecombineerd met West-Europese harmonieën op basis van Afrikaanse ritmes.

Het muzikale programma zal rond 19.30 uur worden afgesloten.

Opbrengst voor het goede doel

De Lionsclub Elburg Oldebroek organiseert dit jaarlijkse evenement om een goed doel in de gemeenten Elburg of Oldebroek financieel te ondersteunen. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Stichting Veluwse Wens Ambulance. De grote groep professionele vrijwilligers die hierbij actief zijn, zorgen voor comfortabel en verantwoord vervoer van mensen in vaak een terminaal stadium van hun ziekte. Samen met familieleden en vrienden kunnen ze op deze manier nog een wens realiseren die anders niet meer mogelijk zou zijn. Het enthousiasme en de onbaatzuchtigheid die ze hierbij laten zien, willen we samen met u als bezoekers graag ondersteunen met een prachtige financiële bijdrage. Om meer te vertellen over hun werk, zullen ze ook zelf tijdens deze middag aanwezig zijn.

De entree is ook dit jaar weer gratis zodat de inkomsten geheel uit sponsoring en de opbrengsten van de hapjes en drankjes komen.

Sponsors

Een evenement als dit is alleen mogelijk als er voldoende sponsors hun steun willen verlenen. Ook dit jaar is dit weer goed gelukt met hoofdsponsors Rabobank Noordwest Veluwe en Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe BV. Verder: Oudholland, PM3 Omgevingsmanagement, Prins Bouw B.V., Lunenberg Advocaten, Jannetta van der Ziel Interieur en Advies, Probid, E. Zoet Autoschade, Ketelaar Hifi, Accountantskantoor Timmer B.V., ’t Olde Regthuys Café Restaurant, ITTopdogs en Bredewold Creatie, web & print.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per mail met elburg.oldebroek@lions.nl. Meer informatie over het programma leest u op de website en de Facebookpagina van de Lionsclub.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment