ko

DOORNSPIJK - Onder het motto 'Lekker naar de Boer' organiseert biologisch rundvleesbedrijf Ko-Kalf op zaterdag 16 juni een open dag op de biologische boerderij in Doornspijk. Bezoekers zijn tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op de boerderij aan de Veldweg 44-46 in Doornspijk. De toegang is gratis. Evenals voorgaande jaren is er weer van alles te beleven op de boerderij en kunnen bezoekers weer een gevarieerd programma verwachten met verschillende activiteiten en demonstraties.

Bovendien zijn er diverse kramen met (streek)producten en leuke cadeauartikelen en vinden er de hele dag rondleidingen op de boerderij plaats. In ieder geval zullen aanwezig zijn: groente- en fruitkwekerij Docter, kaasboerderij Polderzoom, Wim Raaijen met honing, Forever Living met aloë-producten, Eef & Co met nostalgische spulletjes, mien Bloemenkar, Eefke van Nederpelt met keramiek, Israëlwinkeltje Nunspeet en Adullam Doornspijk met cadeauartikelen en diverse anderen en wordt er informatie gegeven over het werk van Dorcas en over weidevogelbeheer. Sport Veredelt is aanwezig met een kleindierenshow.

De kinderen kunnen zich vermaken met een workshop en diverse spelletjes. Zoals gebruikelijk schenken de medewerkers van Ko-Kalf deze dag gratis koffie, thee en limonade en kunnen de gasten (tegen betaling) genieten van lekkere biologische frites en Ko-Kalf kroketten.

Voor meer informatie en het exacte programma kijkt u op www.ko-kalf.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment