binnen

ELBURG - Van Huis uit Interieur en Styling organiseert zaterdag 16 juni een nieuwe route voor liefhebbers van interieur en tuinen. In de regio zetten bewoners hun deuren open. Rondkijken en inspiratie opdoen! De route is ongeveer 35km waardoor u naast vervoer met de auto, ook op de fiets de route kan verkennen.


Het idee voor de Interieur route is naar het tv programma Binnenste Buiten. De route vindt plaats in Nunspeet, ’t Harde, Doornspijk, Elburg en Oldebroek. U bent welkom bij de deelnemers op zaterdag 16 juni tussen 10.00 en 17.00 uur. Extra leuk is dat er op veel adressen iets extra’s is. 

Bij de vorige editie konden bezoekers bijvoorbeeld genieten van chocolade, bloemen en kaarten. Het wordt een route met verrassingen, inspiratie opdoen, lekker rond neuzen, buitenlucht snuiven, ontmoetingen, mensen spreken met dezelfde raakvlakken, volop gezelligheid!  De gekochte route geeft aan waar en wat er te zien en te doen is. De interieurs en tuinen zijn zeer afwisselend van stijl en onderwerp. Volop inspiratie dus! Deelnemers zijn ter plaatse goed herkenbaar. Tussendoor is het mogelijk om te pauzeren. U bepaalt zelf de volgorde en deelt uw eigen tijd in.

Tickets € 7,50 p.p. zijn verkrijgbaar bij:Elburg: Lif Stadswinkel / Elburger boekhandel / VVV Elburg't Harde: Spring StoreDoornspijk: EigentydsOldebroek: Bon AmiNunspeet: Roelie Stoer&Stijlvol / VVV Nunspeet Uit de kunst/ Osinga boekhandel

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment