Dorcas Elburg 2018

ELBURG - Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Ook bij Dorcas Winkel Elburg. Door de uitbreiding van de winkelruimte zijn ze op zoek naar vrijwilligers. De sfeervolle winkel zoekt vrijwilligers die ondersteunen in de winkel en bij het vervoeren van artikelen. “Mensen moeten vooral gemotiveerd, sociaal en een beetje gezellig zijn. Leeftijd of achtergrond spelen daarbij geen rol. Als je een paar uur in de week over hebt en je wilt iets betekenen voor de allerarmsten in de wereld, dan komen we graag met je in contact”, aldus de enthousiaste bestuursvoorzitter Jan van den Berg.

Kwaliteit
De populaire Dorcas Winkel in Elburg verkoopt jong gebruikte en nieuwe artikelen tegen een lage prijs. Denk daarbij aan meubels, kleding, boeken en huishoudelijke artikelen. De laatste jaren zit de uitbreiding vooral in sfeervol wonen. “Onze winkel onderscheidt zich vooral in kwaliteit en sfeer. Zo zijn we kritisch op wat we in onze winkel verkopen. Het sociale aspect vinden wij ook belangrijk. Daarom kunnen bezoekers gezellig gebruik maken van onze  sfeervolle koffiecorner en genieten van een kopje koffie met wat lekkers.”


Profiel

“We zijn niet op zoek voor specifieke functies. In een persoonlijk gesprek kijken we graag wat mensen voor onze winkel willen betekenen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn natuurlijk het op orde houden van de winkel en het brengen en halen van artikelen. Je moet het vooral leuk en gezellig vinden en iets voor een ander willen betekenen. Want uiteindelijk gaat de opbrengst van onze winkel naar de allerarmsten in de wereld”, zegt Van den Berg.


Interesse?
Voor meer informatie over werken bij Dorcas Winkel Elburg kunt u contact opnemen via e-mailadres dorcaswinkelelburg@gmail.com of telefonisch 06 57 98 78 10.  Dorcas steunt lokale organisaties die projecten uitvoeren op het gebied van noodhulp en wederopbouw, sociale zorg en ontwikkelingssamenwerking.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment