asfalt wijk vrijheid 960x640

ELBURG – Van maandag 11 t/m woensdag 13 juni worden een aantal asfaltwegen in de wijk Vrijheid voorzien van een nieuwe bitumenlaag. Tijdens deze werkzaamheden is er geen gemotoriseerd verkeer mogelijk in deze straten.

Schagen infra begint op maandag 11 juni met het reinigen van de asfalt in de volgende straten; Punterstraat, Schokkerstraat, Vooronder, Mast, Hoekwant en een deel van de Vletstraat. Aan het einde van de middag moeten deze reinigingswerkzaamheden zijn afgerond.

Gedurende deze werkzaamheden moet de rijbaan volledig vrij zijn van gemotoriseerd verkeer en mogen er geen auto’s op de rijbaan worden geparkeerd.

Dinsdagmorgen start het aanbrengen van de nieuwe bitumenlaag in de volgende straten; Punterstraat, Schokkerstraat, een deel van de Pluutstraat, Mast en een deel Hoekwant. Op woensdag komen de overige straten; Pluutstraat, Vooronder Deel hoekwant en een deel van de Vletstraat aan de beurt. Ook tijdens deze werkzaamheden mogen er geen auto’s op de rijbaan staan. Het advies is uw auto elders te parkeren in de wijk. Staat uw auto toch op de rijbaan tijdens de werkzaamheden, dan wordt uw auto afgesleept en zijn de kosten voor rekening van de eigenaar.

De werkzaamheden starten ’s morgen om 07.30 en zijn om 17.00 uur afgerond.

Meer informatie vindt u op de gemeente site van de gemeente Elburg: www.elburg.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment