aww

Een paar weken geleden stond er een pagina groot artikel in het RD met betrekking tot het gebruik van verzorgende cosmetica; douchegels, bodylotions, cremes e.d. In dit artikel staat dus wat wij al bijna dertien jaar vertellen. De massa productie verzorgingsproducten bevatten zoveel troep, hormoonverstorende stoffen, agressieve reinigingssmiddelen, waarbij zelfs de garagehouder zijn wenkbrauwen fronst als hij zijn vloer daar mee schoonmaakt.

En hiermee, lieve mensen, staan nog steeds vele mensen onder de douche. Want het is zo lekker goedkoop met al die acties, van 10 halen/2 betalen. Je doet alleen jezelf er niet zo’n plezier mee. Zelfs in de massa baby verzorging zitten deze stoffen. Vaak horen we in de winkel, ja maar het ruikt zo lekker. Dat kan, dat is de toegevoegde parfum, niks niet zacht voor het fragiele babyhuidje Weet je, ook hierin zitten die agressieve reinigingsmiddelen, stoffen die COPD bevorderen, hormoonverstorende stoffen.

Willen we echt onze kinderen hieraan blootstellen? Rentmeesterschap betekent toch ook dat je je kinderen beschermt tegen kwalijke en schadelijke invloeden? In mijn beleving is rentmeesterschap toch ook dat je je kinderen op verantwoorde wijze grootbrengt. Je vertelt ze dat ze niet mogen roken, want dat is slecht, alcohol onder de achttien jaar is eveneens verboden. Maar met verzorging kijken we de andere kant op? Een babyhuidje is vijf keer meer doorlaatbaar dan een volwassen huid. Hoeveel vervuiling breng je in het fijne lijfje van zo’n kleintje? Dit komt in het bloed en wordt opgeslagen in de organen.

Laten we dus ons gezonde verstand gebruiken en ons bewust worden wat we gebruiken. Vaderdag is aanstaande, laten we beginnen met de vaders mooie natuurlijke douchegels, aftershaves, balsem en cremes geven. Omdat we zoveel van hen houden en nog lang bij ons willen hebben. Wil je meer informatie over wat waar inzit, je bent van harte welkom in de winkel.

Op uw gezondheid!

Lieve groet, Gilia
Drogisterij de Beauterie, Zuiderzeestraatweg 133a, Oldebroek

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment