2018 06 12 Afsluitend artikel IMG 7675

DOORNSPIJK – Op zaterdag 9 juni was het op het plein voor de Hervormde Kerk Doornspijk een drukte van belang. Hier werden mooie producten verkocht en geveild, ten bate van de zending. Het was een sfeervolle markt op het kerkplein. Er werd in totaal €5000,- opgehaald. De opbrengst van de markt is bestemd voor GlobalRize, en zal gebruikt worden om de Urdu-sprekende bevolking wereldwijd te bereiken met het Evangelie.


De jaarlijks georganiseerde zendingsmarkt heeft de harten van de bezoekers veroverd. Met ontmoetingen over kerkmuren heen werd er in een goede sfeer veel geld opgehaald voor zending via internet. Dit geld wordt door GlobalRize ingezet om meer mensen in hun eigen taal aan te kunnen spreken.

2018 06 12 Afsluitend artikel IMG 7813

GlobalRize wil in het Urdu actief worden. Een taal die bijvoorbeeld in Pakistan gesproken wordt. In dit land is godsdienstvrijheid zeker niet vanzelfsprekend. Het land staat in de ranglijst van christenvervolging (Open Doors) op de vijfde plaats. Het belijden van het christelijk geloof is erg risicovol. Met het geldbedrag kan een start gemaakt worden om mensen via internet bekend te maken met het Woord van God, en geïnteresseerden intensief te begeleiden.
Benieuwd naar een sfeerimpressie? Op de website van de zendingsmarkt worden binnenkort foto’s van de markt geplaatst. Neem een kijkje: www.zendingsmarktdoornspijk.nl .

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment