download 1eeeee

ELBURG - Eefje de Geus (11), finalist van The Voice Kids 2018, komt optreden tijdens de SamenLoop Elburg. Op zaterdag 30 juni kun je haar beluisteren tijdens de KinderLoop tussen 10.30 en 11.00 uur in het Burgemeester Bode sportpark in Elburg.

Met haar zusje Wiep loopt ze die dag ook mee tijdens de 24 minuten KinderLoop om samen met alle deelnemende kinderen een vuist tegen kinderkanker te maken. Wil jij met de finalist van The Voice Kids meelopen? Geef je dan snel op via kinderloopelburg@gmail.com. Deelname kost 3 euro, bestemd voor een gezelschapsrobot voor kinderen met kanker. Kijk voor meer informatie op www.samenloopvoorhoop.nl/elburg

Eefje besloot mee te doen aan The Voice Kids toen een aantal kinderen van school haar hoorde zingen tijdens een open podium. Ze heeft haar blind audition gezongen met twee verschillende schoenen aan. Eén van haarzelf en één van haar beste vriendin.

Blijkbaar hielp dit, want alle vier stoelen draaiden om. Ze had nooit gedacht dat ze zo ver zou komen en vond het een supergaaf avontuur. Naast het zingen was een ander hoogtepunt dat coach Ilse haar kwam helpen om haar nieuwe kamer te schilderen.

Tijdens de blind auditions zong de toen nog tienjarige Eefje een Nederlandse vertaling van Love yourself van Justin Bieber. Ze koos voor het team van Ilse de Lange. Ze zong in de finale een duet met haar idool Jim van der Zee, winnaar van The Voice 2018, het nummer Without You van Avicii ft. Sandro Cavazza. Naast zingen kan Eefje ook gitaarspelen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment