2018 06 Elburg jaarverslag

ELBURG - Wethouder Klein van de gemeente Elburg heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde hem het jaarverslag in het gemeentehuis in Elburg.

Voor wethouder Klein was dit de eerste kennismaking met het bibliotheekwerk in zijn functie als wethouder, maar vanuit zijn functie in de raad heeft hij het werk van de Bibliotheek Noord-Veluwe steeds gevolgd. Hij is enthousiast over lezen en voorlezen en vindt preventie van laaggeletterdheid een belangrijke taak van de bibliotheek.

Bibliotheekdirecteur Hetty van de Weg lichtte de nieuwe vorm van het jaarverslag toe, waarbij de 5 thema’s  Lezen, E-varia, Robotica, Taal en Walk&Talk centraal staan. Over ieder onderwerp is naast informatie ook een interview met een medewerker te vinden. Daarnaast is in het jaarverslag een overzicht van de activiteiten die in 2017 plaatsvonden te vinden en is er cijfermatige informatie over uitleningen, leden en mediabezit. “Met deze nieuwe vorm van het jaarverslag benadrukken we de hoofdthema’s uit ons beleid” aldus Hetty van de Weg.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment