Knipseloost

OOSTENDORP - Op 28, 29 en 30 juni worden weer de traditionele Oostendorpdagen georganiseerd in en bij de feesttent achter de PWA-school. Op donderdag om 19.15 uur start de prestatieloop 800m en 1500m voor de jeugd, daarna worden de 5km en 10km gelopen door de senioren. Vanaf 21.00 uur kunnen in de feesttent enkele amateurs een samengesteld orkest van CMV “Excelsior” dirigeren in de “Maestro”-dirigentenwedstrijd” Natuurlijk is er gedacht aan de inwendige mens en wordt een verloting gehouden.

Op vrijdagmiddag is er weer een Seniorenmiddag (14.30 uur) Medewerking wordt verleend door seniorenorkest Klarenbeek, Eefje en Andrea en accordeonist Wim de Bie. Tevens wordt er een bingo en een verloting gehouden. Koffie en cake gratis. De tent is rolstoeltoegankelijk. ’s Avonds (19.15 uur) start de optocht met historische voertuigen, voorafgegaan door CMV “Excelsior”.

Om 20.00 uur zal in de tent een feestprogramma zijn met voor de jeugd eerst een pyjamadisco. Vanaf 21.00 uur treedt de band “No Brakes” uit Kampen op.

Op zaterdag is de traditionele sfeermarkt van 11.00- 18.00 uur met workshops schilderen en bakken (11.00-13.00 uur), optreden Anne’s dancing (14.00-15.30 uur), daarna optredens van de “Meulezangers” en popkoor “Eigenwijs”. Voor de jeugd is er de mogelijkheid om hun spullen te verkopen op het schoolplein van de PWA-school.

Verdere info: www.facebook.com/welkombijoostendorpdagen

Nieuw: op zondag 1 juli zal er in de tent een interkerkelijke dienst worden gehouden met als spreker Hans Scherphof.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment