ATVfoto.nl IMG 6245kopie 1

DOORNSPIJK -  Op dinsdag 7 augustus vindt de jaarlijkse Boerenmarkt in Doornspijk plaats. Deze oud-Veluwse Boerenmarkt bevat ruim 100 kramen, stands en diverse oude ambachten worden getoond. De markt is tussen 12.00 uur en 20.00 uur. Dit jaar komen leden van de Puttense Boerendansers gezelligheid brengen op de markt met hun dans en muziek. Heemkundige Vereniging “Nuwenspete” is  aanwezig met oude ambachten en clown ZieZo is er om de kinderen te vermaken met zijn mooie ballonnen en voorstellingen.

De opbrengst van de melkbus uit het parkeerweiland is dit jaar bestemd voor Zorglandgroep Je  Maintiendrai te Oosterwolde. Vorig jaar was het een daverend succes en daarom zullen de dames van boerderijmuseum “De Bovenstreek” uit Oldebroek wederom kruudmoes verkopen.

Na het succes van voorgaande jaren wordt de kleedjesmarkt weer op de boerenmarkt  gehouden. Op de kleedjesmarkt mogen de kinderen tot 13 jaar uit Doornspijk en de Hoge Enk hun spullen verkopen. De kleedjesmarkt is niet bedoeld voor commerciële verkoop door volwassenen. De kleedjesmarkt is gratis. Je moet je vooraf aanmelden anders heb je geen plekje. Let wel op Vol=Vol. 

Er zijn nog kramen te huur. De kosten hiervoor zijn € 40,00. En een grondplek is per meter € 10,00.  Aanmelden voor de kleedjesmarkt of een kraam, kan via: www.oranjeverenigingdoornspijk.nl of benader een bestuurslid.

In de Gereformeerd kerk verzorgt Wim Magré om 14.30, 15.30 en 16.30 uur een gratis inloopconcert.

Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen in het weiland aan de Kerkdijk. Mindervaliden kunnen hun auto daar kwijt, maar er is ook speciale parkeergelegenheid aan de Veldweg. U kunt zich melden bij de verkeersregelaar op de hoek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment