boni

ELBURG (advertentie) – Deze week ontbijten een half miljoen kinderen op 2.500 basisscholen en 275 stadhuizen in het hele land tijdens de 16e editie van het Nationaal Schoolontbijt. Ook in Elburg, waar Boni Elburg zorgt dat kinderen van 4 basisscholen op tijd hun ontbijtje krijgen. Bij de supermarkt staan de gezonde ontbijtpakketten klaar om op te halen, compleet met vers brood van Bakkerij Fuite.

Voor elke winkel zijn scholen geselecteerd die in de buurt liggen en deelnemen aan het Nationaal Schoolontbijt. Boni levert volkorenbrood, tarwebollen en krentenbollen van Bakkerij Fuite. Met de rol van partner van het Nationaal Schoolontbijt laat Boni zijn betrokkenheid bij de lokale omgeving zien. 'Jan Broekhuizen bedrijfsleider: 'Hier in Elburg zorgen we er graag voor dat alle scholen op tijd hun ontbijtjes krijgen. Zo dragen we bij aan een gezellig en gezond ontbijtfeestje voor heel veel kinderen.'

Het Nationaal Schoolontbijt

Aan het landelijke educatieve ontbijtevenement doen een half miljoen kinderen op 2.500 basisscholen en 275 burgemeesters mee. Het gezonde ontbijtpakket is volledig volgens de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Het Nationaal Schoolontbijt draagt dit jaar het thema ‘Een feestje voor iedereen!’, omdat het al jaren een feest voor de héle school is en er voor ieder wat wils op tafel staat. De ontbijtactiviteit heeft de steun van het Voedingscentrum, Jongeren Op Gezond Gewicht, de Maag Lever Darm Stichting en de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Daarnaast is het ontbijtevenement officieel ambassadeur van Gezonde School, het samenwerkingsverband dat scholen helpt om het hele jaar aandacht te besteden aan de gezondheid van leerlingen.

Over Boni Supermarkten

Vanuit de betrokkenheid steunt Boni diverse activiteiten van (sport)verenigingen en scholen in de buurt met lekkere en gezonde producten. Boni Supermarkten is daarom ook graag partner van het Nationaal Schoolontbijt.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment