huiken

ELBURG - De zorg voor een naaste met ‘Niet Aangeboren Hersenletsel’ (NAH) kan op veel vlakken onrust veroorzaken.  Zo weet de omgeving vaak geen raad met de nieuwe situatie, terwijl het vertrouwde thuis ineens heel anders kan zijn. En wat te denken van uw eigen rol als naaste/echtgenoot? Van het ene op het andere moment moet u vaker optreden als grensbewaker en wordt verwacht dat u zorg verleent. Hoe dan ook, de relatie is veranderd. Hoe gaat u hier mee om?

In samenwerking met InteraktContour en wijkontmoetingscentrum ’t Huiken organiseert Stichting WIEL op maandag 17 december een informatieve en gezellige ochtend. Het programma zal bestaan uit een informatief gedeelte, waarbij het thema wordt besproken en ervaringen worden gedeeld, en is er ruimte voor een gezellige wandeling en een kop koffie of thee. De ochtend wordt gezamenlijk afgesloten met een gezellige lunch.

Het programma start om 10:00 uur in wijkontmoetingscentrum ’t Huiken (Lange Wijden 33, 8081 VS Elburg). Deelnemen kost € 2,50, koffie/thee en de lunch is inbegrepen. Rond de klok van 13:00 uur wordt de ochtend afgerond.

Voor vragen en aanmelden kunt u contact opnemen met Marijke Suidgeest van InteraktContour via 06 - 102 51 523. U kunt zich ook aanmelden bij Stichting WIEL via 0525 - 68 12 12 of via info@wiel.nl. Aanmeldingen ontvangen wij graag vóór 12 december.

Bent u deze keer niet in de gelegenheid om aan te sluiten, dan is op 12 februari 2019 de volgende bijeenkomst. Het thema van deze bijeenkomst is nog niet bekend.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment