samenwerking WZU Veluwe Careander

ELBURG - Sinds 1 oktober 2018 werkt WZU Veluwe bij woonzorglocatie/wijkontmoetingscentrum  Het Nieuwe Feithenhof samen met Careander. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpt Careander mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand het beste uit zichzelf te halen door bijvoorbeeld van betekenis te zijn bij diverse werkzaamheden binnen Het Nieuwe Feithenhof. Inmiddels ontvangt het woonzorgcentrum iedere maandag zes enthousiaste medewerkers van Careander die ondersteuning bieden in bijvoorbeeld het restaurant of bij verschillende activiteiten.

Meerwaarde

Zowel vanuit WZU Veluwe als Careander zien we een meerwaarde van het samenwerken met deze verschillende doelgroepen. De cliënten van Careander geven aan het leuk te vinden om met de doelgroep ouderen te werken en iets voor hen te kunnen betekenen. En de bewoners van Het Nieuwe Feithenhof geven op hun beurt aan blij te zijn met de helpende handen. Kortom: de eerste ervaringen zijn zeer positief!

 Werkzaamheden

De medewerkers van Careander houden zich bezig onder andere bezig met het schenken van koffie, het serveren van het eten, het helpen bij verschillende activiteiten en het begeleiden van de bewoners van en naar hun appartement.

Ontmoeten
Wilt u de medewerkers ontmoeten en kijken wat ze zoal doen? Kom gerust langs voor een lekker kopje koffie of thee in het vernieuwde woonzorgcentrum Het Nieuwe Feithenhof.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment