Sint 1

05-12-18 - Sinterklaas komt met …. de boot

Het ging dit jaar weer eens een keer heel anders met de Sint. Het gaat trouwens nooit op een manier die je zou verwachten, passend bij zo’n oude man. Alle kinderen en veel vaders en moeders van De Regenboog stonden ongeduldig op het plein op de Sint en zijn Pieten te wachten.  Deze keer kwamen ze aan met een klein stoombootje op de ijsbaan, vlak achter de school.

Zijn ze via het Veluwemeer en een aantal sloten gevaren? Het was een raadsel. Heel knap van de Stuurpiet, want zo’n tocht vergt heel veel stuurmanskunst. Maar …. waar was Piet Petronella, gebleven? De kinderen wisten wel dat Piet Petronella begonnen was met een nieuwe hobby … vloggen! Ze hadden ‘een vlog’ van haar gezien. Ze was er erg druk mee en daarom had ze de kinderen gevraagd om te helpen bij het cadeautjes inpakken en pepernoten bakken.  Daarna was ze in een grote doos gaan zitten en ..... die doos is per ongeluk verstuurd.  Toen de postbode tijdens de intocht het schoolplein op kwam met een hele grote doos wisten alle kinderen wie er in die doos zat … Piet Petronella! Gelukkig was het gezelschap weer compleet!

De Sint werd van harte welkom geheten door juf Jeanet Reiling. De kinderen, hun ouders en de personeelsleden zongen prachtige sinterklaasliedjes. Wat klonk dat mooi en wat was het gezellig! Natuurlijk bracht de Sint na al deze perikelen een bezoek aan alle groepen.

Sint 0

Sint 2

Sint 3

Sint 4

Sint 5

Sint 6

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment