concert

DOORNSPIJK - Zaterdag 24 mei zal er onder de noemer 'Klassiek op de Rozenhof' een concert georganiseerd worden in De Rozenhof, een voormalige boerderij aan de Rode Landsweg 18 te Doornspijk. Een drietal gekwalificeerde musici uit Elspeet/Vierhouten zal een klassiek kamerconcert verzorgen met werken van componisten zoals Louis Andriessen, Alphons Gaalman, Carl Reinecke, Louis Spohr en anderen.

 Medewerking tijdens dit concert wordt verleend door:
Alexandre Bonnet - Harp
Lilian van de Kraats - Vleugel
Karla Mulder - Fluit

Dit concert begint om 19.30 uur. Entree: € 10, 00 inclusief consumpties. Er zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar. Reserveren via derozenhofklassiek@gmail.com of telefonisch via 06-20852927.

Alexandre Bonnet voltooide zijn studie bij Edward Witsenburg aan het Brabants Conservatorium te Tilburg. Sinds 1990 is hij solo harpist van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Samen met Vadim Tsbulevski en Gabrielle Mulder vormt Alexandre het Keros Ensemble. Zij treden veelvuldig op in het buitenland en hebben Nederland vertegenwoordigd tijdens het Wereld Harp Congres in Parijs (1990), Kopenhagen (1993), Praag (1999), Genève (2002) en Vancouver (2011).

Lilian van de Kraats heeft haar opleiding piano gevolgd aan het Conservatorium in Zwolle en aan de Schumann Akademie. Zij heeft gestudeerd bij Yuri Golland en Marc Pauwels. Naast haar passie voor klassieke muziek heeft Lilian een brede interesse in verschillende muziekstijlen. Ze is verbonden aan het ensemble Sull'aria, is vaste begeleider van tenor Adri van der Weyde, begeleidt verschillende koren en heeft een uitgebreide lespraktijk.

Karla Mulder begon op negenjarige leeftijd met fluitspelen. Zij kreeg les van Bert Nypels, Elsbeth Nijhuis, Liesbeth Niesten en Mia Dreese. Ook volgde zij masterclasses bij o.a. Emily Beynon, Paul Edmund Davies, Natalia Gerakis en Gaspar Hoyos. In juni 2013 sloot zij haar conservatoriumopleiding aan de Schumann Akademie af en behaalde haar diploma Docerend Musicus. Zij verleent incidenteel medewerking aan concerten en is lid van gelegenheidsorkest Ars Musica.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment