walk

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden van Bibliotheek Noord-Veluwe

ELBURG - Op zoek naar (ander) werk? Dan is het soms wel fijn om hier wat hulp bij te gebruiken. De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Een plek waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Én waar een gastspreker elke bijeenkomst een specifiek thema belicht. Vrijdagmorgen 18 januari heeft Bibliotheek Elburg Marco de Bert uitgenodigd.

Deze ochtend zal Marco stil staan bij de vraag: ‘’Wie ben ik?’’ Het is een mooie vraag. Echt een vraag om bij stil te staan. Worden wie je bent, is een stevige klus, een leerweg door het leven. Zijn levensweg begon als zoon en kleinzoon. Hij is vernoemd naar zijn grootvaders en vader en kreeg aldus de naam Marco de Bert. Later werd hij  broer en echtgenoot en zijn weg voerde langs studie en werk en bracht hem op het punt waar hij nu staat: ondernemer, coach en interim-manager. De vraag: ‘’Wie ben ik?’’ neemt hij nog steeds met zich mee. Hij wil graag mensen helpen om hun weg door het leven te vinden en daarom deelt hij zijn eigen ervaringen als verhaal, gedicht en met kleine oefeningen. Meer informatie over Marco de Bert is te vinden op https://www.linkedin.com/in/marco-de-bert-7a303212/

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. De bijeenkomst vindt plaats in het Wijkontmoetingscentrum aan de Lange wijden 33 in Elburg en duurt van 09.30 tot 11.30 uur.

Walk&Talk bijeenkomsten tellen als sollicitatieactiviteit.

Zie voor meer informatie www.bibliotheeknoord-veluwe.nl

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Want werk zoeken hoef je niet alleen te doen!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment