Foto flyer beurs 2019

't HARDE - Zaterdag 9 februari is er wederom een grote verzamelbeurs van militaria en geüniformeerde beroepen in het MFC Aperloo 't Harde. Op de militaria verzamelbeurs is een groot assortiment aan militaria te vinden vanaf 1900 met veel materiaal uit de tweede wereldoorlog, Nederlands Indië maar ook hedendaagse emblemen, medailles, uniformen, badges en uitrustingsstukken. Ook zijn er boeken en andere militaire documentatie te vinden. Een unieke gelegenheid om uw verzameling aan te vullen of om kennis te nemen van diverse militaire zaken.

Deze beurs is er voor om militaria, brandweer en politie verzamelaars samen te brengen en de mogelijkheid te bieden om te ruilen of om militaria, brandweer, politie, ambulance, douane, rode kruis en beveiliging verzamelobjecten aan te kopen. Aanwezige standhouders bieden hun waar aan zoals emblemen, uniformen, badges, medailles, documentatie, uitrustingsstukken, bajonetten, etc. uit diverse landen vanaf 1900 tot heden. Door het geringe aanbod van militaria, brandweer en politie beurzen in het oosten en noorden van het land heeft mij doen besluiten om jaarlijks een aantal grote beurzen te organiseren in 't Harde.

Voor informatie over de beurs kunt u mailen naar info@militariabeurs.info of de website bezoeken www.militariabeurs.info Hier kunt u zich ook aanmelden om een tafel te huren. Dit kan tot uiterlijk 7 februari.

De verzamelbeurs is geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur en de toegang bedraagt 3 euro. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen.

De beursdata voor 2019 zijn: zaterdag 9 februari, 8 juni, 12 oktober en 7 december.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment