walk

ELBURG - Vrijdag 15 februari is Willeke Teseling te gast bij Walk&Talk Elburg. Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomst van Bibliotheek Noord-Veluwe in Elburg. Willeke Teseling is sociaal cultureel werker bij het vrijwilligerssteunpunt van Stichting WIEL. Van hieruit gaat ze samen met geïnteresseerden op zoek naar vrijwilligerswerk wat ze leuk vinden. Vrijwilligerswerk kan een mooie eerste opstap zijn naar bijvoorbeeld een betaalde baan en het staat ook nog eens goed op de CV. 

Na de informatie van Willeke Teseling kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats in het Wijkontmoetingscentrum aan de Lange wijden 33 in Elburg en duurt van 09.30 tot 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment