Nunspeterweg Gregorystraat

ELBURG- De kruising Nunspeterweg – Gregorystraat wordt aangepast. Dit betekent wel dat de werkzaamheden aan de kruising voor een periode van 6 weken voor overlast gaan zorgen. Direct omwonenden zijn inmiddels door de gemeente per brief geïnformeerd Er worden diverse omleidingen voor het verkeer gemaakt zodat in elk geval verkeer vanuit de Vesting het Molendorp kan bereiken. Voor wat betreft de omleiding kan verkeer vanuit de Vesting via een bypass naar de Wildemaetstraat. Vanuit de Wildemaetstraat staat een omleiding aangegeven die via de Noertcamplaan weer naar de Nunspeterweg gaat.

Het verkeer dat vanuit het Molendorp naar de Zwolscheweg wil, wordt omgeleid via de Molenweg en dan naar de busbaan. Fietsers worden omgeleid via het Bagijnendijkje.

De werkzaamheden worden door Schagen Infra uitgevoerd vanaf 29 april t/m 24 mei. Het wijkcomité heeft zowel gemeente als de aannemer gevraagd duidelijk te communiceren naar direct omwonenden zodat de overlast kan worden beperkt.

Via onderstaande links kunnen 2 tekeningen worden bekeken. De eerste is de overzicht tekening van het uiteindelijke resultaat. De tweede tekening laat de omleidingen zien. Om goed te begrijpen hoe de afsluitingen en omleidingen lopen is het raadzaam om de tekening te draaien.

190228 Ontwerp nieuwe Situatie 28 02 2019

Verkeersplan Gem Elburg-Nunspeterweg april 2019

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment