roel

ELBURG – Vrijdag 7 juni is @Robert’s feestelijk heropend. Na twee maanden hard werken om @Robert’s in een compleet nieuw jasje te steken, kunnen de tieners genieten van hun nieuwe plek. Samen met veel bedrijven in en rond Elburg is het de tieners gelukt om de verbouwing bijna kosteloos te realiseren. Op deze manier kan @Robert’s meer betekenen voor diverse doelgroepen door samen in @Robert’s te koken en te bakken, maar ook door een nieuwe inspiratie te zijn voor de tieners.

 De nieuwe @Robert’s-generatie – de kinderen van Robert en Jennifer - mocht officieel het lintje doorknippen. “Als iemand last heeft gehad van de verbouwing, dan waren het wel onze kinderen. Wij vonden dat ze als nieuwe @Robert’s-generatie het recht hadden het lintje door te knippen. Al duurt het nog een poosje voordat ze naar @Robert’s toe kunnen als tiener,” vertelt Robert Pruis. @Robert’s is een jongerenontmoetingsplek voor tieners in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar. In de afgelopen zes jaar dat Robert en Jennifer @Robert’s coördineren, zijn er al ruim driehonderd jongeren bereikt.

Er is veel belangstelling voor de heropening van sponsors, donateurs, vrienden en familie van de tieners; ze waren er allemaal. “We hebben veel meegewerkt en mochten ook bloggen over de verbouwing. Zo konden veel mensen zien wat er bij @Robert’s gebeurt. Ik denk dat er daarom zoveel mensen zijn,” vertelt Eva, tiener van @Robert’s. Dat het resultaat er mag zijn, is wel duidelijk. Dus kunt u het niet laten even te spieken door de ramen of wilt u gewoon even binnenlopen op een dinsdag- of vrijdagmiddag, bij @Robert’s ben je altijd welkom.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment