170713 LVH 077 017 002

De skeelervereniging d’ Wijhe Ruit uit Oldebroek heeft 2 sportieve evenementen op de kalender staan in het kader van het goede doel Kika (Kinderen Kankervrij).

Zo wordt er op dinsdag 3 September om 18.00 uur de 24 minuten voor Kika gereden door de jeugd. De jongsten vanaf 4 t/m 12 jaar van deze actieve vereniging zullen daar hun beste skeelerbeentjes voorzetten om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit vindt plaats op de skeelerbaan aan de Stouwdamsweg 12 in Oldebroek. Een mooi initiatief die tot stand kwam doordat de kinderen zich ook willen inzetten in het kader van 24Kika.

Daarna is het de beurt aan de anderen leden en wel op 6 en 7 September. Dan zullen 6 teams van d’ Wijhe Ruit meedoen aan een sportieve uitdaging nl. 24Kika. Dat houdt in dat er 24 uur geskeelerd gaat worden op de baan van Flevonice in Biddinghuizen. De teams gaan rijden in estafette vorm en proberen een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. Ze hopen veel geld op te halen maar ook hoog te eindigen met de meest en snelst gereden rondes. De afgelopen jaren zijn ze dan ook vaak in de prijzen gevallen en waren er steeds podiumprijzen voor diverse teams van d ’Wijhe Ruit.

De teams zijn samengesteld uit 4 jeugdteams een recreantenteam en een team van stoere mama’s. Ze gaan hun rondes rijden van vrijdagmiddag 15.00 tot zaterdagmiddag 15.00 uur in estafette vorm. Sponseren kan nog steeds op allerlei manieren en alle deelnemers hopen dat er een mooi bedrag wordt opgehaald voor het goede doel Kika.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment