Vestingdagen V05

Woensdag 21 augustus is dan toch echt de laatste Vestingdag van 2019. Reden genoeg om dit tot een extra groot succes te maken. Deze Vestingdag staat volledig in het teken van Elburg met Elburgs eigen stadskapel.

Overdag wordt namelijk de muziek verzorgd door Concordia, de eigen stadskapel van Elburg. Op diverse plekken in de Vesting treedt Concordia op met swingende muziek. Met hun uitgebreide repertoire spreken zij jong en oud aan.

Klik hier voor de foto's van de 4e vestingdag. Gemaakt door Anja van Boven

Kleedjesmarkt en braderie

Ook op deze laatste Vestingdag kunnen de kinderen hun kleedjes uitspreiden en hun laatste koopwaar tentoonstellen. De Kleedjesmarkt vindt plaats van 9.00 tot en met 17.00 uur. De braderie is opgesteld tussen 10.00 en 18.00 uur, de winkels zijn ook tot 18.00 uur geopend op woensdag 21 augustus.

Zomerconcert

21 augustus vindt het laatste zomerconcert plaats. Het Veluws Mannenensemble brengt dan hun muziek ten gehore in de Grote Kerk van Elburg. De aanvang van dit concert is 11.00 uur en ook deze woensdag is de toegang gratis. 

Activiteiten

Grijp uw kans en beleef nog één keer alle activiteiten van de Vestingdagen. Vaar mee op een botter of op de rondvaartboot. Tickets kunnen gereserveerd en gekocht worden in de haven. Ook in de Vesting zelf worden de Vestingwerken nog eens opengesteld.

Muzikale afsluiting

De laatste Vestingdag wordt groots afgesloten met Bassie’s on tour. Bier & Spijscafé Bassie’s verzorgt deze avond de muziek op de Vischmarkt. Een gezellige en feestelijke afsluiting van de Vestingdagen van 2019. Bassie’s on tour begint om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de Vestingdagen op www.winkelvesting.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment