DSC 0016jan

ELBURG (advertentie) - Sinds de oprichting in 1960 weten veel tevreden klanten de weg naar Autobedrijf A. Janse te vinden. Eerst met de DAF en later met de verschillende modellen van Volvo en zelfs met andere merken. Na het overlijden van Ad Janse was één ding voor iedereen duidelijk; een bedrijf als Autobedrijf A. Janse mocht niet verloren gaan. Per 1 januari 2019 is Jauke Plat de nieuwe trotse eigenaar. De naam Autobedrijf A. Janse is gebleven als eerbetoon en als herkenbaar stukje geschiedenis. Aan deze bekende en vertrouwde naam is de toevoeging Powered by Jauke Plat gekoppeld.

Foto's Henk Stappenbeld

Met de bekende gezichten van Dries Spijkerboer en Bart Boonenberg in de werkplaats en Jauke in de showroom is de afgelopen maanden veel werk verzet om het autobedrijf weer opnieuw op de kaart te zetten en te moderniseren.

Vandaag hield het bedrijf Open Huis en belangstellenden konden het opgeknapte bedrijf bekijken. Tevens werd vandaag het 40-jarige jubileum van Dries Spijkerboer bij Autobedrijf A. Janse gevierd.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment