Wiel Logo

ELBURG - Op 28 september is het weer Burendag. Het is een dag waarop buurten gezellig kunnen samenkomen en iets voor elkaar kunnen doen. Stichting WIEL hoopt dat verschillende buurten weer meedoen aan deze dag en dit jaar organiseert WIEL in dat kader een fotowedstrijd over het ‘mooiste plekje in de buurt’.

Want elke buurt heeft zijn unieke kenmerken, bijzondere eigenschappen en mooie plekjes. Er zijn plekken waar buurtbewoners trots op zijn en graag willen zijn. Denk aan dat gezellige bankje in de buurt, die grote boom aan de weg, prettige voorzieningen zoals het bushokje of een stuk van de straat dat zo mooi schoon is. Er is van alles te bedenken over het mooiste plekje in de buurt. De fotowedstrijd moet de inwoners stimuleren om de mooiste plekjes in hun buurt te laten zien. Wij nodigen u dan ook uit om een foto te maken van het mooiste plekje in uw buurt.

Iedereen mag foto’s over zijn of haar ‘mooiste plekje in Elburg’ insturen. De wedstrijd loopt tot 6 oktober en moet genomen worden in de gemeente Elburg. Deelnemen is gratis en er is een verrassingspakket als prijs te winnen voor jullie buurt! Deelnemers mogen maximum drie foto’s mailen naar info@wiel.nl Of de foto’s kunnen via social media gedeeld worden op de Facebookpagina van Stichting WIEL of via Twitter met de #mooisteplekjeinElburg

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment