poster def

ELBURG - Zaterdagavond 12 oktober geeft Concordia Elburg een concert in ’t Huiken. Deze avond zal volledig in het teken staan van filmmuziek! De avond kent een divers repertoire, waarin een nummer van de bekende filmcomponist John Williams natuurlijk niet mag ontbreken. Het nummer ‘Skyfall’ uit de gelijknamige film zal voorbijkomen, maar ook het allombekende deuntje uit de klassieker ‘Mission Impossible’ zal de revue passeren. Vraagt u zich af hoe dit ook alweer klinkt? Kom gezellig luisteren!.

Dit is echter niet alles. De allerjongsten van de vereniging zullen laten horen waar ze de afgelopen weken druk mee zijn geweest. Deze leerlingen hebben met dirigent en docent Jan Maat stukken ingestudeerd die ze vol trots zullen laten horen!

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom 12 oktober luisteren naar het concert ‘Filmmuziek’ van muziekvereniging Concordia Elburg onder leiding van dirigent Jan Maat! De toegang is gratis!

De avond begint om 19:30 uur en vindt plaats in de concertzaal van ’t Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg.

Bij de uitgang zal een collecte gehouden worden om de onkosten te minimaliseren. Elke bijdrage is welkom en wordt zeker gewaardeerd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment