logo dag vh huren100 trotsophuren

ELBURG - Op zaterdag 12 oktober popt woningcorporatie UWOON op tijdens de Dag van het Huren. Van 10.00 tot 14.00 uur deelt UWOON, in het winkelcentrum in Harderwijk, Ermelo en Elburg, een heerlijk kopje koffie uit. Huurders en belangstellenden kunnen bij deze “pop-up vestigingen” terecht voor vragen over o.a. huren, zonnepanelen, onderhoud en leefbaarheid in de wijk. Ook de betreffende huurdersraad is aanwezig. Onder het mom van “De koffie staat voor u klaar, of mogen wij bij u op de koffie komen?” gaat UWOON graag het gesprek aan met haar (toekomstige) huurders. Een van de beloftes die omschreven staat in het ondernemersplan van UWOON is het horen en kennen van haar bewoners. Met de pop-up vestigingen wil UWOON op een verrassende en toegankelijk manier in contact komen met haar huurders en belangstellenden.Pop-up vestigingen
De pop-up vestigingen staan op 12 oktober in winkelcentrum Stadsdennen in Harderwijk, winkelcentrum De Enk in Ermelo en winkelcentrum De Vrijheid in Elburg. Van 10.00 tot 14.00 uur staan medewerkers van UWOON en leden van de huurdersraad klaar om in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden.

Dag van het huren
Tijdens de Dag van het Huren bundelen woningcorporaties de krachten samen. Door verschillende activiteiten in het land en het gebruik van de hashtag #trotsophuren tonen de corporaties de dingen die ze doen en waar ze trots op zijn aan een breder publiek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment