2019 10 tablettraining Doornspijk

DOORNSPIJK - Opnieuw vijf trotse cursisten bij de Bibliotheek Noord-Veluwe. Zij hebben donderdagavond in Doornspijk hun certificaat voor de Klik & Tik tablettraining  ontvangen. Een tablet is volgens de cursisten handig en leuk: “De tablet is makkelijk mee te nemen en je kunt foto’s kijken, muziek luisteren, recepten uitzoeken, fietsknooppuntroutes samenstellen en spelletjes zoals Patience doen “. Bij het ontvangen van het certificaat prezen ze trainer Janny Bultman als een goede docent, die veel weet en geduldig is. Ze hebben veel geleerd en bovendien was de training van vijf avonden heel gezellig.

Janny Bultman geeft al enkele jaren Klik & Tik laptop trainingen, en ook deze tablet training geeft ze graag “Ik hou ervan om digitale ontwikkelingen met anderen te delen. Er kan zoveel. Ik laat bijvoorbeeld Pinterest zien, appjes, recepten, spelletjes en YouTube. Cursisten kunnen dan zelf een keus maken wat ze leuk en handig vinden.” De cursussen in Doornspijk worden mede mogelijk gemaakt door Thornspic.

Voor meer informatie over de tablet- en computertrainingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen belangstellenden terecht bij de medewerkers van de bibliotheek of zelf kijken op de site www.bibliotheeknoord-veluwe.nl onder het kopje Educatie – Cursussen/workshops.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment